сряда, 16 ноември 2016 г.

Kогато изкуството се превърне в работа,работата в хоби,а хобито в картички...

Знаете ли какво е общото между тази картичка и тези нокти?
Изкуството,хобито,но не и работата.Ако приемаме нещо за работа,дори да е най-приятното и лесно нещо на света,то ще губи своя смисъл и ще се превръща в еднообразие и задължение.Имах възьможност да работя много неща.Да се занимавам с езици,да следвам медицина,да работя като консултант,учител.Избрах обаче друго,но в никакъв случай не избрах лесното.Да радваш хората с работата си е по-трудно,отколкото си мислите,особено когато понякога в работата си ставаш свидетел и на разказите на хората за личния им живот.Трудно е да им бъдеш и приятел,а същевременно да вършиш и работа за тях.Имае дна мисъл,че ако човек приема работата си за удоволствие няма да има нито един работен ден в живота си.Е ....аз досега мога да се похваля,че съм имала само няколко работни дни.Пожелавам на всеки да намери идеалната си среда,да дерзае и да опитва да работи с удоволствие.Човек живее един живот и когато го осъзнае започва да живее истински и да се старае да прави,това което  иска.Спокоен ден от мен. И лека работа :)

2 коментара:

  1. Честит блог и успех! Успех във всяко твое начинание, каквото и да избереш да правиш! Различна си, разпознаваема, дерзай! <3

    ОтговорИзтриване
  2. Добре дошла в блог-света. Тук е уютно и приятно, надявам се да ти хареса и да се задържиш повече време. Обичам да чета разкази за проектите, с които се занимаваме, както и да гледам снимките им. Ще наминавам и при теб. Успех!

    ОтговорИзтриване